Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

Kultförklarat radioprogram blev bok: Till sängs i kulturen

»Samarbetet började som en återkommande sommarserie i P1 – från 2016 till 2018 gjorde de radioprogrammet Till sängs i kulturen. Med utgångspunkt i teman som den tråkiga partnern, lärar-elev-förhållanden eller den sexuella klassresan tog de sig an sex och relationer med hjälp av kulturen, konsten och antikens myter. Och Carl Gustav Jung. Det blev inte fler än tolv avsnitt allt som allt, men radioprogrammet är närmast kultförklarat i vissa kretsar, och 2017 gavs en samtalsbok baserad på podcasten ut på Appell Förlag.«

Saxat ur Greta Schüldts intervju med Samanda Ekman och Malena Ivarsson i Dagens Nyheter. Nu driver de podcasten Till sängs och boken Till sängs i kulturen finns  att köpa i bokhandeln och hos Appell.

Läs artikeln i Dagens Nyheter.

Läs mer om Till sängs i kulturen.