Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

Annorlunda bok om de stora och viktiga frågorna

Pernilla Petrelius Karlberg, forskare på Handelshögskolan i Stockholm, tipsar om sommarläsning: Schibboleteffekten av Julia Romanowska:

»En schibbolet är en upplevelse, en konstföreställning. Julia Romanwska beskriver i boken de verk som hon tillsammans med musiker och dramatiker byggde upp och använde i experimentet. … Julia Romanowska utsatte sina deltagare för flera timmars föreställning, vi har inom våra program prövat schibbolet i mindre skala och ändå nått effekten att chefer vill diskutera svåra frågor på att annat sätt, att de plötsligt får fatt i andra perspektiv. 

Boken blandar fakta och starka berättelser och hålls i ett akademiskt men ändå lättillgängligt format. Det är en annorlunda bok om personlig utveckling, ledarskap och om att närma sig de stora och viktiga frågorna i livet.«

Läs Pernilla Petrelius Karlbergs boktips i sin helhet

Läs mer om Schibboleteffekten och se ett exempel på en Schibboletföreställning