Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

Ambitiöst och viktigt

Bibliotekstjänst uppmärksammar två nyutkomna Appell-böcker.

»Texten är väl genomtänkt, ambitiöst utformad och språkligt välartad« skriver Håkan Philipsson om Älska eller Älskas – Makt och känslor i politiska biografier och ställer frågan: »Är deras självbiografier enögda partsinlagor styrda av rädsla att förlora sina platser i en ännu maskulint styrd demokratisk struktur?«

På spaning efter etik – Etisk kompetens och ansvarstagande för ledning och styrning av hälso- och sjukvården »är en välskriven bok med tydlig uppställning av vad som saknas i ett viktigt men mycket svårt ämne. Borde läsas av personer med ledande ställning inom sjukvården men kan även användas som kurslitteratur«, skriver Jorun Koca Jakobsson.

Läs mer om Älska eller Älskas

Läs mer om På spaning efter etik