Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

»unikt, mångfacetterat, omfattande kungaporträtt – i en ytterst smakfull och gedigen förpackning«

Lovord för Kulturkungen! Ett »unikt, mångfacetterat, omfattande kungaporträtt – i en ytterst smakfull och gedigen förpackning, en bok av yppersta kvalitet till såväl innehåll som utformning. … Bildmaterialet är slösande rikt och vackert med värdestegrande många in- och utblickar i kungens samtid och eftermäle.« Så beskriver Christian Olsson boken i sin anmälan i BTJ, och sammanfattar omdömet med betyget 5 av 5.

Även PJ Anders Linder, Axess, lyfter fram »ett rikt och väl omhändertaget bildmaterial«, det »borgar för en omväxlande läsupplevelse« … »Summan av alla insatser ter sig ytterst respektingivande och Gustaf Adolf verkar verkligen ha gjort sig förtjänt av alla de lovord från forskare och museimän som Whitling återger.« 

»Spirituellt och läsvärt«, skriver Rolf Hugoson i Västerbottens-Kuriren, och Ingrid Berg, Medusa, sammanfattar: »Whitlings bok är en fantastisk exposé.« 

Läs Christian Olssons anmälan i sin helhet.

Läs PJ Anders Linders recension i sin helhet.

Läs Rolf Hugosons recension i sin helhet.

Läs mer av Ingrid Bergs recension i Medusa.

Läs mer om Frederick Whitlings bok Kulturkungen – Gustaf VI Adolf från A till Ö.