Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

»Unik och angelägen«

»… vissa avsnitt är starkt berörande« skriver Björn Wrangsjö i sin recension av Schibboleteffekten i Tidskriften för Svensk Psykiatri, och han framhäver det angelägna med bokens fokus på »människan bakom« och den Andre.

Recensionens slutord i sin helhet:

»Boken ställer bitvis stora krav på läsaren då vissa avsnitt är starkt berörande och andra tycks teckna en djupgående civilisationskritik. Den är unik och angelägen i utbildningsvärlden då utbildningsinnehåll inte står i fokus utan »människan bakom«, ett försummat perspektiv som är relevant inte bara för ledare utan även viktigt inom människovårdande yrken där relationen till den Andre är central, särskilt i ett tidevarv där »värdegrund« riskerar att bli ett tomt honnörsord och »redskap« är honnörsordet i metodutvecklingen.«

Läs hela recensionen.

Läs mer om Schibboleteffekten – Ledarskap, konsten och människans ansvar.