Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

Boklotteri med starkt gensvar

I ett tidigare nummer av Alma intervjuades Tomas Brytting om sin bok Äga, leva, dö. I tidningen bjöds också läsarna in att delta i ett boklotteri. Och responsen blev enorm!

I det senaste numret skriver redaktionen: »Almas bokutlottningar genererar alltid många svar men septembernumrets bok, Äga, leva, dö av Tomas Brytting slog alla rekord. Så snart tidningen landade i era brevlådor tog det fart, och sedan forsade svaren formligen in i våra mejlboxar under flera veckors tid. Hundratals och åter hundratals personer ville vara med för att få just den här boken. Ovanligt i sammanhanget är också att många skrivit egna små berättelser om varför just de så gärna ville vinna ett ex av »Äga, leva, dö«. Normalt skickar de tävlande in enbart sina kontaktuppgifter. Här nedan återger vi några insändare anonymt.«

Se axplocken med läsarnas citat

Läs mer om Äga, leva, dö. Från föremål till egodel – en moralisk betraktelse av tingen