Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

Gå i kulturterapi

Över två uppslag presenterar Ica-kuriren Till sängs i kulturen och relationstips från litteraturens och filmens värld, hos såväl fiktiva som verkliga kulturpersonligheter.

I Anna Wahlgrens intervju med författarna Malena Ivarsson och Samanda Ekman uppmärksammas flera av de centrala gestalterna i boken: Ester Nilsson och Hugo Rask, Sylvia Plath och Ted Hughes, Werther och Lotte, Simone de Beauvoir och Jean-Paul Sartre, Casanova och Marlon Brando.

Ett lyckligt kärleksliv ger nog inte upphov till bra litteratur, säger Malena Ivarsson i intervjun, men litteraturen kan sätta ord på relationer på ett sätt som t.ex. psykologer och präster inte förmår.

Lyssna på Malenas och Samandas salta samtal i Sveriges Radio P1 under samma namn som boken: Till sängs i kulturen.

Läs mer om Till sängs i kulturen