Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

Bokström 2020 – digital bokmässa med finlandssvenskt perspektiv

Missa inte chansen att ta del av av Bokström, den digitala, livgivande och tankeväckande bokmässan som arrangeras den  4, 5 och 6 december: "30 timmar. 60 samtal. Och du är bjuden." Mässan direktsänds men kan också avlyssnas i efterhand.

Samtalen rör sig kring årets finlandssvenska böcker, men också om aktuella kulturella och politiska frågor. Evenemanget produceras av Svenska litteratursällskapet i Finland och Hufvudstadsbladet i samarbete med de finlandssvenska förlagen och en rad kulturorganisationer. Flera av boktitlarna som tas upp till diskussion återfinns i SLS och Appells gemensamma utgivning.

Bokmässan når du på denna länk: Bokström.fi. Häng med författarna och häng med i litteratursamtalen! Fri entré!