Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

Minifestival om finlandssvensk litteratur

Onsdagen den 15 januari är det dags för en litteraturfestival i miniformat på Scalateatern i Stockholm. Nu imorron har kikarsiktet inställt på finlandssvensk litteratur och är stilenligt döpt efter Märta Tikkanens debutroman. Panelsamtal, läsningar, konsert och fest under en och samma kväll!

Till Scalateatern kommer Mattias Björkas, Hanna Bergström, Ulla Donner, Rosanna Fellman, Tua Forsström, Anneli Jordahl, Adrian Perera och Ellen Strömberg. Ulrika Gustafsson, författaren till Min ljusa stad – Sally Salminen, livet och litteraturen, hör också till de medverkande.

Datum: Onsdag 15 januari kl. 18:00 (programmet börjar 18.30).

Plats: Scalateatern i Stockholm, Wallingatan 32.

Arrangörer: Förlaget, Schildts & Söderströms och Svenska litteratursällskapet i Finland med stöd av Svenska Kulturfonden.

Fri entré!

Läs mer om evenemanget

Läs mer om Ulrika Gustafssons bok om konstnären Sally Salminen: Min ljusa stad