Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

Boklansering 8 april!

Kan föremål ge livet mening?

Ja, under vissa villkor kan de ge dig självkänsla och livsmening; de kan bli värdedon och egodelar. Men för att nå dit måste du lära känna dig själv och dina ägodelar på djupet. Det krävs existentiell städning – och förmåga att skilja mellan det meningsfulla och det triviala.

Tomas Bryttings Äga, leva, dö. Från föremål till egodel – en moralisk betraktelse av tingen bjuder på inblickar i filosofi och psykologi, asketiska traditioner, existentiell marknadsföring, frivillig enkelhet och mycket annat.

Äga, leva, dö presenteras den 8 april på Ersta Sköndal Bräcke högskola. Medverkande är förutom Tomas Brytting även Bengt Kristensson Uggla, professor i filosofi, kultur och företagsledning, Åbo Akademi.

Tid: Måndag 8 april 17.00

Plats: Aulan, Ersta Sköndal Bräcke högskola, Stigbergsgatan 30, Stockholm