Varukorg

Du har inga böcker i din varukorg.

»En episk roman«

»Ockragul och varmt lysande…«

Barbro Westling inleder sin anmälan i Aftonbladet med omslaget, och fortsätter sina lovord med att associera till familjeskildringar av Salman Rushdie, Midnatts­barnen, och Arundhati Roy, De små tingens gud. Hon skriver:

»En episk roman som … verkligen lyckas fånga en familjs historia. Men det sker på bara 120 sidor! Därmed sagt att Vivek Shanbhag är en mästare i konsten att skriva genom det outtalade. Texten tycks skriven med lätt hand, men den suggererar och underförstår vilket gör att känsla av olust bara växer hos läsaren.«

Och avslutningsvis: »Det här är en klaustrofobisk familjeskildring, inte utan humor, som troligen även säger något om utvecklingen i Indien i dag.«

Läs Barbro Westlings anmälan i Aftonbladet

Läs mer om Ghachar Ghochar